Personlig rådgiver

Malene Goddard Nielsen

I 2017 startede jeg virksomheden ”Autentisk hverdag”. Det gjorde jeg, efter at jeg i mere end 10 år har arbejdet med ubalancer i den personlige autenticitet. Blandt andet som rådgiver for mennesker med alvorlige stresssymptomer.

Stress opstår i mange forskellige sammenhænge. Fælles er, at symptomerne er en fysisk reaktion på en ydre fysisk eller psykisk belastning. Det kan være arbejdsmæssigt, i privatlivet eller i forbindelse med fx sygdom og pådraget skade.

Igennem mit arbejdsliv har jeg været i tæt kontakt med personer i ekstremt stressbelastede situationer. Bl.a. mennesker, som er født med et psykisk/fysisk handicap som fx kræver respirator, mennesker, der har været udsat for svære traumer eller har pådraget sig funktionsnedsættelser fx ved ulykker. Jeg har samtidig set, hvor ekstreme konsekvenserne af stress kan være for det enkelte menneske.

Gennem mit arbejde med disse mennesker har jeg været særlig optaget af, hvordan jeg har kunne hjælpe den enkelte med i krisesituationer at bevare roen, blive mødt i øjenhøjde og få ro omkring sin situation for herigennem at forbedre personens livskvalitet. Denne optagethed har ført til, at jeg i 2018 har uddannet mig som stressterapeut og hermed har opnået papirer på det arbejde, jeg har arbejdet med intuitivt i mange år.

Allerede fra barnsben kunne jeg lide at se verden på hovedet, et andet perspektiv, et andet syn og en anden vej.

Min historie

Jeg blev født i Danmark med multikulturel baggrund

Jeg er født i Danmark og har en multikulturel baggrund. Min mor er dansk. Min far er fra Vestindien med rødder i fransk, spansk og afrikansk kultur. I sammenstødet mellem to kulturer har jeg fået nærvær og selvstændighed fra min mor, mens jeg fra min far har fået rytme og balance. Musik og bevægelse har altid givet mig en vej til indre ro og harmoni. Fra jeg var 5 år har jeg spillet klaver og danset. Efterfølgende har jeg dyrket yoga i mange år.

Rejsen

Livet ændrede sig for mig som 16-årig

Jeg flyttede som 16 år hjemmefra og rejste til de engelske Kanaløer "Guernsey" for at arbejde som handicaphjælper for en mand, som var blevet ramt af en særlig skæbne. Han var draget ud som lærer i Afrika og fået polio, også kendt som børnelammelse og han kom hjem i kørestol.

Min opgave var have fokus på at sikre ham en velfungerende dagligdag med høj livskvalitet.

Det var en helt ny verden for mig og det fascinerede mig med hans skæbne og få indblik i hvordan et menneske takler at holde fast i sig selv trods store omvæltning i sit liv.

Det fascinerede mig så meget at jeg efter flere rejser i mit liv valgte at vende tilbage til det spændende arbejde med mennesker med en særlig historie som er født med psykisk/fysisk handicap eller blevet det senere hen i deres liv.

Det er min nysgerrighed og passion for mennesket der driver mig. Jeg er privilegeret over at møde så mange forskellige mennesker, der viser mig tillid til at hjælpe og rådgive dem, til at få velfungerende dagligdag, med høj livskvalitet ud fra de livsvilkår de har.

 • Tanja Tifre  Dejlig inspirerende opløftende eftermiddag om Autentisk hverdag
  nærvær arbejde og livsglæde med dygtige foredragsholdere.
  Autentisk hverdag afholdt af dem og Malene Goddard Nielsen var ikke blot god men fremragende.

 • Gitte  “Du er en fantastisk sparringsperson, super lytter, har en skøn behagelig og rolig stemme, kan guide mig roligt igennem forvirring og proces og hjælpe mig med at acceptere situationen og anerkende og hjælpe mig selv og samtidig giver du gode og passende udfordringer hele tiden med støtte, så det føles ok og næsten trygt at gøre det tak for du lige kom ind i mit liv på rette tidspunkt”

 • Henrik Agersted  Inspirerende, autentiske foredrag, af og med dygtige foredragsholdere.

 • Henrik Mörke-Malmkvist  Super arrangement og relevante indlæg. Kan varmt anbefales.

 • Ikram Korkmaz  Kunne tænke dig opleve Autentiske Fordrag/oplæg. Herfra Får du Ægte Oplevelse med Hjæm.Hvor du ikke glemmer igen.
  Jeg har glemt.Hvorfor skal du glemme De dejligt Oplevede fra.Hilsen ikram

Kontakt

Mobil: 60 52 81 29
Du kan ringe lige når det passer dig.

CVR:27547346

Adresse

Else Alfelts Vej 72d
2300 København s

Personlig rådgiver

Malene G. Nielsen
Jeg føler mig privilegeret over, at jeg hver dag møder så mange forskellige mennesker, der viser mig tillid i min rådgivning og i mig som person.

Læs mere

×
Menu
Ring op
Kontakt

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk