Stresscoaching

– vejen til en autentiske hverdag

Stresscoaching for dig som privatperson uanset om du er i arbejde eller er sygemeldt med stress fra din arbejdsplads, er stresscoaching en effektiv og varig metode til at blive stressfri og finde tilbage til en autentiske hverdag.

Stresscoaching er både for dig, der: - Har alvorlig, langvarig eller kronisk stress. - Mærker ubehagelige symptomer på stress - Ønsker værktøjer til at forebygger stress og hermed undgå at udvikle en alvorlig stressbelastning.

Søvnproblemer, øget brug af stimulanser, øget madindtag eller appetitløshed, nedsat fysisk aktivitet og øget sygefravær.

Skal jeg hjælpe dig til en bedre og mere autentisk hverdag uden skadelig stress?

Kontakt mig på tlf. 60 52 81 29 og få en uforpligtende snak, eller skriv en besked til mig via kontaktformularen her på siden.

Kontakt

Mobil: 60 52 81 29
Du kan ringe lige når det passer dig.

CVR:27547346

Adresse

Else Alfelts Vej 72d
2300 København s

Personlig rådgiver

Malene G. Nielsen
Jeg føler mig privilegeret over, at jeg hver dag møder så mange forskellige mennesker, der viser mig tillid i min rådgivning og i mig som person.

Læs mere

×
Menu
Ring op
Kontakt

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk